Logistikk

Trygt i havn til avtalt tid

Våre ansatte jobber hardt for å oppfylle vår forpliktelse om å sende varer i tide og holde kundene våre fullt informert og oppdatert.

Logistikk

Vi har lang erfaring med logistikk fra Asia og kan tilby fleksible fraktløsninger, slik at du kan være trygg på at varene dine ankommer i tide. I hovedsak opererer vi med fraktmodellene FOB og DDP, men kan også finne andre løsninger tilpasset våre kunders behov.


FOB (Free on Board)

Du kan selv sørge for frakt av produktene fra Kina. Vi sørger da for at de blir levert til ønsket havn i Kina, så overtar du ansvar for videre transport.


DDP (Delivery Duty Paid)

Vi er ansvarlige for anskaffelsen av varene og transport fra Kina til hvilket som helst lager i Europa.


Forpakning

Videre kan vi sørge for at ordren er iht. våre kunders spesifikasjoner. I tillegg til leveringer av containere, kan vi tilpasse og skreddersy størrelser på forpakning og levere på slip sheets eller på paller.

Vår jobb er ikke gjort før du har mottatt varene på avtalt sted, og sjekket at alt er som forventet. Kundetilfredshet er av største betydning for oss, og vårt fokus er planlegging, beslutningstaking, proaktivitet og ressursbruk. Vi er forpliktet til rettferdighet, ærlighet og tillit – essensielle verdier for enhver pålitelig forretningspartner. Shippingavdelingen setter disse verdiene høyt for å tilby trygge, pålitelige og effektive tjenester i logistikken fra fabrikk til kundens havn.