Sourcing

Flere produsenter, flere muligheter

Vi samarbeider med et stort antall produsenter gjennom Opal Trading. Produsenter vi kjenner godt og stoler på etter mange års handel i det fjerne østen.

Sourcing

Vårt nettverk fortsetter å vokse og utvikle seg i henhold til markedets krav. Jo flere, dess bedre, og så lenge produsentene oppfyller våre kvalitetsstandarder, er bærekraftige og forstår kostnadseffektivitet, ønsker vi mer enn gjerne velkommen om bord.

Vi har egne innkjøpere som holder all kontakt med kundene og fabrikkene og følger opp bestillinger og produksjon. To viktige nøkkelfaktorer er presisjon vedrørende levering, samt produktkvalitet, og selgere og kjøpere jobber tett sammen i team. Innkjøperne har høy kompetanse innen ulike produktområder i tillegg til gode kommunikasjonsferdigheter, mellommenneskelig forståelse og god samarbeidsevne. De holder til på et av våre kontorer i Asia og er bindeleddet til avdelingssjefen i Norge, som de kontinuerlig holder oppdatert og gir informasjon som sikrer at alt følger tidsplanen. De har bred kunnskap om produsenter innenfor sine produktområder, snakker språket og har den nødvendige kompetanse innen produksjon og materialer.